top of page

The Upper Room

Public·6 friends
Yacoob Rehman
Yacoob Rehman

Mr. Diker Program Za Izradu Kuhinje


Mr. Diker program za izradu kuhinje
Mr. Diker je program za nacrte i proizvodnju kuhinja po mjeri. Program omogućava korisniku da odabere materijal, boju, dekor, okove i ostale detalje za svoju kuhinju, te da složi elemente u željenom rasporedu. Program također izrađuje krojne liste, liste okova i cijene za svaku kuhinju, te optimizira potrošnju materijala i vremena.


DOWNLOAD: https://troucinvirbeau.blogspot.com/?px=2w3Bxn


Program je razvila tvrtka Panel Centar, koja se bavi proizvodnjom i prodajom pločastog namještaja. Program je namijenjen profesionalcima u drvnoj industriji, ali i hobistima i ljubiteljima dizajna interijera. Program je jednostavan za korištenje, a nudi i brojne video upute na YouTube kanalu Panel Centar.


Mr. Diker je program koji prati trendove u dizajnu kuhinja, te nudi razne mogućnosti za prilagodbu i personalizaciju. Program podržava različite stilove kuhinja, od klasičnih do modernih, te omogućava kombiniranje različitih materijala, boja i dekora. Program također omogućava izradu kuhinja s otokom, kutnim elementima, staklenim vratima, policama i drugim dodacima.


Mr. Diker je program koji štedi vrijeme i novac korisnicima, jer im omogućava da sami dizajniraju svoju kuhinju po mjeri, bez potrebe za angažiranjem dizajnera ili majstora. Program također optimizira potrošnju materijala i smanjuje otpad, jer izračunava najbolji način rezanja ploča i korištenja okova. Program također izrađuje detaljne specifikacije i cijene za svaku kuhinju, te omogućava ispis ili slanje nacrta i lista e-mailom.


Mr. Diker je program koji zadovoljava potrebe i želje svakog korisnika koji želi imati svoju kuhinju po mjeri. Program je dostupan za preuzimanje na web stranici Panel Centar, a nudi i besplatnu probnu verziju za testiranje. Program je kompatibilan s Windows operativnim sustavom, a zahtijeva minimalne hardverske resurse.


About

This group is dedicated to the word of the Lord. This group ...

Friends

bottom of page